Slošn pogoji poslovanja

Splošni pogoj

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta rebelontheway.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju:
Rebel on the way, Katarina Benček s.p.
Ustanovljeno pri AJPES, izpostava Ljubljana, 11.08.2020;
Sedež podjetja:  Rusjanov trg 3, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 39871843
Podjetje NI zavezanec za plačilo DDV (ID: 39871843)
E-naslov: info@rebeleontheway.com

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne strani Rebel on the Way preberete spodaj napisane Pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom prijave na spletni program.

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nakupa ne opravite.

Način plačila in račun

Naročilo spletnega programa je mogoče na ozemlju Evropske unije. Omogočeno je plačilo preko predračuna – UPN nalog, kartično plačilo ter plačilo preko Paypal-a.

Spletna stran je varna za plačila, račun je generiran avtomatsko in poslan na vpisan elektronski naslov. Gradivo prejmete nemudoma – še v istem dnevu. V primeru tehničnih težav si pridržujemo pravico, da je gradivo odposlano v roku 3 delovnih dni.

Kupec se z naročilom  produktov iz spletne trgovine na www.rebelontheway.si strinja in soglaša s pogoji za digitalni prenos, ki določajo, da z začetkom prenosa izgubi pravico do odstopa od naročila. Reklamacija in vračilo denarja po tem, ko ste prejeli gradivo/produkt, ni mogoča. V primeru težav z dostopom ali prenosom, se obrnite na lastnico spletne strani Katarino Benček, ki bo zagotovila, da plačane produkte prejmete.

Cene

Vse cene so navedene v EUR. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec odda naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Postopek naročila

Naročilo spletnega programa je možno preko spletne strani
V primeru, da potencialni kupec stopi v stik preko drugih komunikacijskih kanalov (mail, Facebook sporočilo, telefonski klic), bo dalje napoten na zgoraj omenjeno spletno mesto.

Izdelki

Vsi izdelki so namenjeni osebni ali profesionalni uporabi. Z nakupom se strinjate, da ne boste razmnoževali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela naše storitve, brez izrecnega pisnega dovoljenja z naše strani. Vsi preseti so last Katarine Benček.

Ne jamčimo, da bo kakovost vseh izdelkov, ali informacij, ki ste jih na tej spletni strani pridobili oz. kupili, izpolnili vaša pričakovanja.

Račun

Račun za kupljene digitalne produkte boste prejeli takoj ob plačilu oziroma tako, ko bo plačilo vidno ter potrjeno na elektronski naslov. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.


Preklic naročila ali vračilo Digitalnih dobrin ni možen. 

Omejena pravice uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu rebelontheway.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Uporabniku je dovoljeno enkratni prenos digitalnih vsebin.
V primeru kakršnih koli kršitev avtorskih pravic, kopiranja, deljenja ali nepooblaščenega snemanja vsebin bo uporabniku kazensko preganjanan. 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@rebelontheway.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Varovanje osebnih podatkov


Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh kupcev strani rebelontheway.si, pri kupcih pa še: ime in priimek, naslov, e-poštni naslov. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. 

Prijava na novice

Ko se prijavite na novice se vsi vaši podatki uporabljajo izključno za informiranje o novostih na spletni strani in ekskluzivnih ponudbah. Vsi vaši podatki so varovani, in sicer preko spletnega ponudnika Mailchimp za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrani osebni podatki bodo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (ZVOP-1) in GDPR. Od novičk se lahko kadarkoli odjavite in v tem primeru se vaši podatki prenehajo uporabljati v te namene. Namen porabe vaših elektronskih naslovov oz. vaših osebnih podatkov na spletni strani  https://rebelontheway.si  :

  • v zvezi z GDPR, ZVOP-1 ter varstvom osebnih podatkov in zasebnosti nasploh;

  • novic, obvestil (newsletter)in sporočil od Katarina Benček v povezavi s spletno stranjo https://rebelontheway.si

  • posredovanje podatkov o plačilu za naročila presetov na spletni strani https://revbelontheway.si .

Nazadnje posodobljeno: Ljubljana, 20.04.2020